torstai 22. elokuuta 2013

HEUREKA!

Viimeviikolla otin alleni aina rakastamani Pohjolan liikenteen ja suuntasin kohti stadia. Tiistai meni treffaillessa Saraa ja Saria. Käytiin Saran kanssa picnikissä lounaalla ja etittiin laukkuja molemmille. Mun laukun etsinnästä ei tullut mitään kun en vaan löydä korvaajaa mun loppuunkulutetulle olkalaukulle, mutta pongasin täydelliset farkut kuitenkin matkalta...jätin ne kuitenkin kauppaan. Sarin kanssa käytiin myöhemmin päivällä FroYolla ja kierreltiin vähän lisää kauppoja, ostamatta mitään.
Eka froyo yli vuoteen! Namnamnamnamnam <3

Keskustasta siirryin Lauran luokse syömään pinaattikeittoa, jonka keittäminen tuoreesta pinaatista oli vähän konstikkaampaa, kuin oltiin kuviteltu. Hyvää se kuitenkin oli. Loppu ilta vaan juoruiltiin ja suunniteltiin, mihin aikaan aamulla pitäisi heräillä, että ehtisi hyvissä ajoin Heurekaan.

Keskiviikkona oli siis luvassa Heurekapäivä ja hyvä niin sillä Esterin perse tuntui yön aikana revenneen ja vettä tuli kuin saavista koko aamun. Pääjuttuhan oli pian poistuva Body Worlds -näyttely joka lunasti kaikki odotukset, joita oltiin sille laitettu. Tosinnpakko sanoa, että melko pitkälle kehittyneiden sikiöiden ja kahdeksannella kuulla olleen äidin ruumiita on aika rankkaa katsoa, kun tietää että ne on jokseenkin aitoja (noissahan on tosiaan käytetty jotain muovisotkua "muumiointiaineena"). Loppupäivä sitten vaan hengailtiin ja tutkittiin ja kokeiltiin kaikkea niinkun pikkulapset.

Löydettiin täydelliset essut
En sitten ole paksuna, ainoastaan lihonut. Kaikenlaista mongerrusta on maailma täynnä.
Rakennettiin ittellemme kesämökkikin reippaina tyttöinä.

Iltaselle käytiin hakemassa alepasta vähän mäyssyä ja ärrältä leffa, joiden seurassa loppuilta kuluikin ihan kivasti. Katottiin Hanzel & Gretel, joka multa jäi ainakin luxissa katsomatta puolivahingossa ja lisäksi Sara oli sitä suositellut edellisenä päivänä. Ihan kivahan tuo oli.

Kauneusunien jälkeen torstaina käytiin vielä nappaamassa mulle ne aiemmin mainitut farkut matkaan ja suunnattiin lounaalle intialaiseen, ennen kun mun bussini lähti.

Tällä viikolla oon lähinnä tehnyt töitä ja maannut tässä sohvalla. Lenkkeilyn alotan uudelleen maanantaina, piste. Niin ja ei eilen kävin treffaamassa yhen nettitutun extemporeesti, kun samassa kaupungissa satutaan toistaiseksi oleilemaan.

Posted via DraftCraft app

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti